Nový způsob dopravy!
Dostali jste chuť na čokoládu? Stačí vytvořit objednávku a počkat si na její doručení
Zavedli jsme nový způsob dopravy a tím je doručení čokolády na motorce.
S námi je to osobní, rychlá a stylová jízda
Dostali jste chuť na čokoládu? Stačí vytvořit objednávku a počkat si na její doručení
Zavedli jsme nový způsob dopravy a tím je doručení čokolády na motorce.
S námi je to osobní, rychlá a stylová jízda
Milovníci kvalitní čokolády, pro které je naše čokoládovna a kavárna ve Staré Pace trošku z ruky, máte nyní možnost se s námi setkávat i mimo ni. Se svým stánkem plným čokolády cestujeme po řemeslných a farmářských trzích, jarmarcích a festivalech s jídlem konajících se na zajímavých místech.
Máme pro Vás novinku! V pondělí jsme mezi námi čerstvě přivítali novou tabulku čokolády. Rozšiřuje řadu našich ochucených čokolád, neobsahuje v sobě ani kapku mléka a proto je vhodná i pro vegany.
Dnes si povíme o tom, jak jsme s výrobou čokolády začínali a co vlastně taková výroba obnáší. Jako první si musíte uvědomit, že výroba čokolády je to, co vlastně chcete dělat. U každého z nás ta chvíle přijde asi jinak. Mně konkrétně se to stalo tak, že jsem viděl video s Romanem Vaňkem a klukama z Jordi’s o tom, jak vyrábí čokoládu oni.
Tenhle název si dobře zapamatujte, protože už dvanáct let hýbe světem kvalitní čokolády. Jedná se o jedinou nezávislou mezinárodní soutěž čokolády, která vybírá a oceňuje ty nejlepší čokolády a čokoládové výrobky z celého světa, které byly v daném roce vyrobeny.
Bílá čokoláda s neodolatelnou chutí meruněk a včelího pylu v limitované edici dvě stě padesáti kusů připomíná svými tóny čerstvě posekanou květinovou louku.
Výroba čokoládových pralinek je alchymie a řídí se tak přesnými pravidly, aby byl výsledek vynikající chuťově i na pohled. Základem je mít co nejkvalitnější čokoládu, proto do všech produktů používáme pouze svoji čokoládu, abychom mohli zaručit jejich kvalitu, a pralinkou nejsou výjimkou. Pak už stačí jen troška ingrediencí a šikovné ruce.