Nový způsob dopravy!
Dostali jste chuť na čokoládu? Stačí vytvořit objednávku a počkat si na její doručení
Zavedli jsme nový způsob dopravy a tím je doručení čokolády na motorce.
S námi je to osobní, rychlá a stylová jízda
Dostali jste chuť na čokoládu? Stačí vytvořit objednávku a počkat si na její doručení
Zavedli jsme nový způsob dopravy a tím je doručení čokolády na motorce.
S námi je to osobní, rychlá a stylová jízda
Výroba čokoládových pralinek je alchymie a řídí se tak přesnými pravidly, aby byl výsledek vynikající chuťově i na pohled. Základem je mít co nejkvalitnější čokoládu, proto do všech produktů používáme pouze svoji čokoládu, abychom mohli zaručit jejich kvalitu, a pralinkou nejsou výjimkou. Pak už stačí jen troška ingrediencí a šikovné ruce.
V LíLá jsme pojali podezření, že kvalitní čokolády není nikdy dost, a protože si myslíme, že by naše čokoláda měla svou delikátní chutí dělat radost co nejvíce lidem, rozhodli jsme se připravit pro vás překvapení a otevřít druhé čokoládové království ve Vrchlabí. Pracovali jsme na něm několik týdnů s řadou malých i velkých pomocníků, abychom mohli jeho dveře už čtvrtého listopadu otevřít dokořán a nechat lahodnou vůni horké čokolády rozlinout se do všech světových stran. Doufáme, že ji z brány Krkonoš donesl jemný podzimní vánek i do podhůří a nalákal vás k návštěvě.
Zdá se to jako dvě naprosto odlišné věci, které spolu nemají naprosto nic společného, ale pouze zdánlivě. Ve Staré Pace se před pěti lety zrodila čokoládovna. A do Semil se přistěhoval Sushi Master, který ho dělá již jen pro zábavu a dělat sushi v čokoládovně mu přišlo velmi zábavné.
Někteří z našich zákazníků se na lecitin dívají skrz prsty. Jak je to tedy s použitím lecitinu v potravinách a čokoládě?
Milovníci kvalitní čokolády, pro které je naše čokoládovna a kavárna ve Staré Pace trošku z ruky, máte nyní možnost se s námi setkávat i mimo ni. Se svým stánkem plným čokolády cestujeme po řemeslných a farmářských trzích, jarmarcích a festivalech s jídlem konajících se na zajímavých místech.
Přemýšleli jste někdy nad tím, jak by asi chutnala čokoláda s pivem? Už nemusíte dál fantazírovat, zkombinovali jsme naši 40% bílou čokoládu s chmelem Amarillo a vytvořili unikátní tabulku, s níž si naplno užijete špičkově se prolínající chuť obou hlavních surovin.