
100% čokoláda
Tmavá stoprocentní čokoláda pro silné povahy, které ocení ryzí koncentrovanou chuť kakaových bobů, jediné suroviny, z níž je vyrobená. Opravdová čokoláda zrozená z žáru ohně, bez keců a bez pozlátek.
Tmavá stoprocentní čokoláda pro silné povahy, které ocení ryzí koncentrovanou chuť kakaových bobů, jediné suroviny, z níž je vyrobená. Opravdová čokoláda zrozená z žáru ohně, bez keců a bez pozlátek.
Dostali jste chuť na čokoládu? Stačí vytvořit objednávku a počkat si na její doručení. Zavedli jsme nový způsob dopravy a tím je doručení čokolády na motorce. S námi je to osobní, rychlá a stylová jízda
Přemýšleli jste někdy nad tím, jak by asi chutnala čokoláda s pivem? Už nemusíte dál fantazírovat, zkombinovali jsme naši 40% bílou čokoládu s chmelem Amarillo a vytvořili unikátní tabulku, s níž si naplno užijete špičkově se prolínající chuť obou hlavních surovin.
Bílá čokoláda s neodolatelnou chutí meruněk a včelího pylu v limitované edici dvě stě padesáti kusů připomíná svými tóny čerstvě posekanou květinovou louku.
Dnes si povíme o tom, jak jsme s výrobou čokolády začínali a co vlastně taková výroba obnáší. Jako první si musíte uvědomit, že výroba čokolády je to, co vlastně chcete dělat. U každého z nás ta chvíle přijde asi jinak. Mně konkrétně se to stalo tak, že jsem viděl video s Romanem Vaňkem a klukama z Jordi’s o tom, jak vyrábí čokoládu oni.
Někteří z našich zákazníků se na lecitin dívají skrz prsty. Jak je to tedy s použitím lecitinu v potravinách a čokoládě?
Máme pro Vás novinku! V pondělí jsme mezi námi čerstvě přivítali novou tabulku čokolády. Rozšiřuje řadu našich ochucených čokolád, neobsahuje v sobě ani kapku mléka a proto je vhodná i pro vegany.
V LíLá jsme pojali podezření, že kvalitní čokolády není nikdy dost, a protože si myslíme, že by naše čokoláda měla svou delikátní chutí dělat radost co nejvíce lidem, rozhodli jsme se připravit pro vás překvapení a otevřít druhé čokoládové království ve Vrchlabí. Pracovali jsme na něm několik týdnů s řadou malých i velkých pomocníků, abychom mohli jeho dveře už čtvrtého listopadu otevřít dokořán a nechat lahodnou vůni horké čokolády rozlinout se do všech světových stran. Doufáme, že ji z brány Krkonoš donesl jemný podzimní vánek i do podhůří a nalákal vás k návštěvě.
Milovníci kvalitní čokolády, pro které je naše čokoládovna a kavárna ve Staré Pace trošku z ruky, máte nyní možnost se s námi setkávat i mimo ni. Se svým stánkem plným čokolády cestujeme po řemeslných a farmářských trzích, jarmarcích a festivalech s jídlem konajících se na zajímavých místech.
Zdá se to jako dvě naprosto odlišné věci, které spolu nemají naprosto nic společného, ale pouze zdánlivě. Ve Staré Pace se před pěti lety zrodila čokoládovna. A do Semil se přistěhoval Sushi Master, který ho dělá již jen pro zábavu a dělat sushi v čokoládovně mu přišlo velmi zábavné.