Novinky

Čokoládové lanýže – truffles

Už jsme Vám předvedli v reelu, jak doma ideálně připravit horkou čokoládu. Pokud jste to náhodou propásli, můžete se na něj podívat tady. Dnes vám ukážeme, jak si doma jednoduše vyrobit luxusní čokoládové bonbony, takzvané čokoládové lanýže nebo též truffles.

Číst více »

100% čokoláda

Tmavá stoprocentní čokoláda pro silné povahy, které ocení ryzí koncentrovanou chuť kakaových bobů, jediné suroviny, z níž je vyrobená. Opravdová čokoláda zrozená z žáru ohně, bez keců a bez pozlátek.

Číst více »

Nový způsob dopravy!

Dostali jste chuť na čokoládu? Stačí vytvořit objednávku a počkat si na její doručení. Zavedli jsme nový způsob dopravy a tím je doručení čokolády na motorce. S námi je to osobní, rychlá a stylová jízda

Číst více »

40% Bílá čokoláda S CHMELEM AMARILLO

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak by asi chutnala čokoláda s pivem? Už nemusíte dál fantazírovat, zkombinovali jsme naši 40% bílou čokoládu s chmelem Amarillo a vytvořili unikátní tabulku, s níž si naplno užijete špičkově se prolínající chuť obou hlavních surovin.

Číst více »

Jak se vyrábí čokoláda aneb jak jsme začínali

Dnes si povíme o tom, jak jsme s výrobou čokolády začínali a co vlastně taková výroba obnáší. Jako první si musíte uvědomit, že výroba čokolády je to, co vlastně chcete dělat. U každého z nás ta chvíle přijde asi jinak. Mně konkrétně se to stalo tak, že jsem viděl video s Romanem Vaňkem a klukama z Jordi’s o tom, jak vyrábí čokoládu oni.

Číst více »

58% TMAVÁ ČOKOLÁDA KOKOSOVÁ

Máme pro Vás novinku! V pondělí jsme mezi námi čerstvě přivítali novou tabulku čokolády. Rozšiřuje řadu našich ochucených čokolád, neobsahuje v sobě ani kapku mléka a proto je vhodná i pro vegany.

Číst více »

Nová prodejna ve Vrchlabí

V LíLá jsme pojali podezření, že kvalitní čokolády není nikdy dost, a protože si myslíme, že by naše čokoláda měla svou delikátní chutí dělat radost co nejvíce lidem, rozhodli jsme se připravit pro vás překvapení a otevřít druhé čokoládové království ve Vrchlabí. Pracovali jsme na něm několik týdnů s řadou malých i velkých pomocníků, abychom mohli jeho dveře už čtvrtého listopadu otevřít dokořán a nechat lahodnou vůni horké čokolády rozlinout se do všech světových stran. Doufáme, že ji z brány Krkonoš donesl jemný podzimní vánek i do podhůří a nalákal vás k návštěvě. 

Číst více »
To je vše, víc článků nemáme.

Chcete toho o nás vědět víc?

Každý měsíc posíláme novinky ze světa čokolády a naší čokoládovny, tak si to nenechte ujít!