Nový způsob dopravy!
Dostali jste chuť na čokoládu? Stačí vytvořit objednávku a počkat si na její doručení
Zavedli jsme nový způsob dopravy a tím je doručení čokolády na motorce.
S námi je to osobní, rychlá a stylová jízda
Dostali jste chuť na čokoládu? Stačí vytvořit objednávku a počkat si na její doručení
Zavedli jsme nový způsob dopravy a tím je doručení čokolády na motorce.
S námi je to osobní, rychlá a stylová jízda
Máme pro Vás novinku! V pondělí jsme mezi námi čerstvě přivítali novou tabulku čokolády. Rozšiřuje řadu našich ochucených čokolád, neobsahuje v sobě ani kapku mléka a proto je vhodná i pro vegany.
Výroba čokoládových pralinek je alchymie a řídí se tak přesnými pravidly, aby byl výsledek vynikající chuťově i na pohled. Základem je mít co nejkvalitnější čokoládu, proto do všech produktů používáme pouze svoji čokoládu, abychom mohli zaručit jejich kvalitu, a pralinkou nejsou výjimkou. Pak už stačí jen troška ingrediencí a šikovné ruce.
Až se znovu budete procházet po jičínském náměstí, určitě se
nechte dovést malebnou vůní kávy až do kavárny Republika. Od 24.
října tam totiž bude probíhat výstava malíře Zdeňka Fialy a kdo
se ve stejný den dostaví v 18:00 stihne to i na vernisáž plnou hudby
a překvapení.
Milovníci kvalitní čokolády, pro které je naše čokoládovna a kavárna ve Staré Pace trošku z ruky, máte nyní možnost se s námi setkávat i mimo ni. Se svým stánkem plným čokolády cestujeme po řemeslných a farmářských trzích, jarmarcích a festivalech s jídlem konajících se na zajímavých místech.
Dnes si povíme o tom, jak jsme s výrobou čokolády začínali a co vlastně taková výroba obnáší. Jako první si musíte uvědomit, že výroba čokolády je to, co vlastně chcete dělat. U každého z nás ta chvíle přijde asi jinak. Mně konkrétně se to stalo tak, že jsem viděl video s Romanem Vaňkem a klukama z Jordi’s o tom, jak vyrábí čokoládu oni.
V LíLá jsme pojali podezření, že kvalitní čokolády není nikdy dost, a protože si myslíme, že by naše čokoláda měla svou delikátní chutí dělat radost co nejvíce lidem, rozhodli jsme se připravit pro vás překvapení a otevřít druhé čokoládové království ve Vrchlabí. Pracovali jsme na něm několik týdnů s řadou malých i velkých pomocníků, abychom mohli jeho dveře už čtvrtého listopadu otevřít dokořán a nechat lahodnou vůni horké čokolády rozlinout se do všech světových stran. Doufáme, že ji z brány Krkonoš donesl jemný podzimní vánek i do podhůří a nalákal vás k návštěvě.